Făină din semințe de struguri
Făina obținută din măcinarea semințelor de struguri este bogată în fibre. De secole, s-a crezut că strugurii, la fel ca mierea, au proprietăți curative. Unele persoane cred că principiile active ale acestora pătrund ușor în sânge și sunt rapid absorbite de organism, îmbunătățind circulația sanguină periferică și restabilind activitatea pierdută a capilarelor.
Utilizări: făina de semințe de struguri poate fi folosită ca adăugare în smoothie-uri, iaurt, diverse tipuri de lapte, musli, supe și deserturi. Poate fi utilizată și adăugată în pâine, pizza sau prăjituri. Conferă un ușor gust de alună alimentelor. Este suficient să înlocuiești una sau două linguri de făină de grâu. Se găsește adesea în compoziția produselor cosmetice, cum ar fi cremele și măștile. O poți folosi pentru a prepara măști faciale făcute acasă pentru a hrăni, calma și răcori pielea.
Ambalaj: 500g, 1000g și vrac